Studio for rent: Van Loonstraat in Leeuwarden

  • 28 m2
  • 1 room
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

€ 490.- exclusief

Huurtoeslag mogelijk.

Studio met eigen opgang en voorzieningen, waarbij huurtoeslag ook mogelijk is!

Check dit geweldige studentenappartement in de Jan van Scorelbuurt van LEEUWARDEN! De bovenverdieping biedt een eigen opgang, compleet met een keukenblok, douche, wc en wastafel. Met draadloos internet, optische brandmelders en alles net geschilderd en gesausd, is dit de perfectie stek voor een relaxte studententijd.

**Compleet gemeubileerd en instapklaar**

Dit appartement komt volledig ingericht met een kooktoestel en zelfs een wasmachine, zodat je gelijk aan de slag kan zonder gedoe. De kale huur is slechts 490 euro per maand, inclusief gas, water, licht, internet en gebruik van de wasmachine voor maar 130 euro extra. Huurtoeslag is hierop mogelijk voor wie dat nodig heeft, dus geen stress over de kosten!

**Ideale locatie voor iedereen**

De ligging is top: super dichtbij de Jumbo supermarkt en op loopafstand van het treinstation en andere vervoersmogelijkheden. Of je nu een student bent, een werkende professional, een alleenstaande of een expat, dit appartement is geschikt voor allerlei levensstijlen.

Mis deze kans niet om te wonen op een centrale locatie in LEEUWARDEN en maak van deze gezellige studio jouw thuis! Interesse? Neem nu contact op voor een pre-booking!

Read more with an package!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Jan van Scorelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation
Show on map