Berekent StudioLeeuwarden makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding StudioLeeuwarden is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Studioaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. StudioLeeuwarden bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Studioaanbieders in Leeuwarden vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Studio in Leeuwarden. Een Studioaanbieder kan gratis een Studio plaatsen in Leeuwarden. Huurders kunnen ook gratis een Studiooproep plaatsen in Leeuwarden, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Studio in Leeuwarden, huurders kunnen ook reageren op Studio's in Leeuwarden. Op www.studioleeuwarden.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op StudioLeeuwarden of te reageren op een advertentie van een Studio in Leeuwarden.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Studio kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Leeuwarden, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Leeuwarden kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Studioaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

StudioLeeuwarden raadt je aan om vooraf te vragen aan de Studioaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Studio afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen