Studio for rent: no longer available Amelandsstraat in Leeuwarden

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

**Knus appartement in hartje Hoek, Leeuwarden**

Hey jij! Ben je op zoek naar een gezellige plek in Leeuwarden? Dan is dit kleine maar fijne appartement/studio aan de Amelandsstraat A misschien wel iets voor jou!

**Klein maar fijn: perfect voor studenten en werkenden**

Dit knusse studio-appartement, gelegen in de wijk Hoek, is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een eigen stekkie. Met een woonkamer met open keuken, een frisse uitstraling en een slaapkamer is dit appartement de ultieme plek om thuis te komen na een lange dag.

**Alles wat je nodig hebt**

De badkamer is uitgerust met een douche en thermostaatkraan voor extra comfort. Geen zin om buiten de deur je was te doen? Geen probleem! Er is een gemeenschappelijke wasmachine op de begane grond die door alle bewoners gebruikt kan worden.

**Modern gemak in een monumentaal pand**

Het appartement is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, dat volledig is voorzien van dubbel glas voor optimale isolatie en rust. Daarnaast is er een voorschot van €125,- voor gas, water en elektriciteit, bovenop de huurprijs van €750,- per maand.

**Interesse? Neem snel contact op!**

Dus, als jij op zoek bent naar een leuk en gezellig appartement in het bruisende Leeuwarden, twijfel dan niet!

Read more with an package!

General information

City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Hoek
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation
Show on map