Studio huren: Amelandsstraat in Leeuwarden

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**Knus appartement in hartje Hoek, Leeuwarden**

Hey jij! Ben je op zoek naar een gezellige plek in Leeuwarden? Dan is dit kleine maar fijne appartement/studio aan de Amelandsstraat A misschien wel iets voor jou!

**Klein maar fijn: perfect voor studenten en werkenden**

Dit knusse studio-appartement, gelegen in de wijk Hoek, is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een eigen stekkie. Met een woonkamer met open keuken, een frisse uitstraling en een slaapkamer is dit appartement de ultieme plek om thuis te komen na een lange dag.

**Alles wat je nodig hebt**

De badkamer is uitgerust met een douche en thermostaatkraan voor extra comfort. Geen zin om buiten de deur je was te doen? Geen probleem! Er is een gemeenschappelijke wasmachine op de begane grond die door alle bewoners gebruikt kan worden.

**Modern gemak in een monumentaal pand**

Het appartement is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, dat volledig is voorzien van dubbel glas voor optimale isolatie en rust. Daarnaast is er een voorschot van €125,- voor gas, water en elektriciteit, bovenop de huurprijs van €750,- per maand.

**Interesse? Neem snel contact op!**

Dus, als jij op zoek bent naar een leuk en gezellig appartement in het bruisende Leeuwarden, twijfel dan niet!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Hoek
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart